“خلیج فارس” محور برنامههای افزایش ظرفیت تولید گاز در 1404
به گزارش رصد انرژی ، شرکت ملی نفت ایران برنامههای متعددی را برای افزایش ظرفیت تولید و بهینهسازی فرآیند تأمین گاز در نظر دارد. یکی از مهمترین اقدامها، افزایش تولید در شرکت نفت و گاز پارس فراتر از برنامه مصوب و تا سقف توان تولیدی تأسیسات، سکوها و ظرفیت دریافت پالایشگاههاست.
در این راستا میتوان به «راهاندازی چاه هفتم سکوی ۱۱B» (که توان تولید ۳ میلیون مترمکعب در روز دارد) و «راهاندازی چاه چهارم سکوی ۱۳A» (که توان تزریق روزانه ۲ میلیون مترمکعب گاز به شبکه را دارد) اشاره کرد.
«آغاز حفاری دریایی در موقعیت مرزی میدان بلال با قطر» و «اتمام عملیات میدانی بسترشناسی فاز نخست توسعه میدان گازی پارس شمالی» ازجمله اقدامهایی است که در سال 1404 بهمنظور افزایش حداکثری تولید گاز ایران برنامهریزی شده است. گفتنی است بارگیری جکت طرح توسعه میدان گازی بلال که با سرمایهگذاری ۱۶ میلیون دلاری ساخته شده در بهمن ۱۴۰۳ انجام شده است و با نصب این جکت که از سوی متخصصان داخلی ساخته شده، امکان حفاری دریایی محقق میشود.
همچنین بنابه گفتههای حمید بورد، مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران، قرار است تا پایان سال آینده روزانه بین ۱۴ تا ۱۵ میلیون مترمکعب گاز همراه نفت در کشور از محل پروژههای جدید جمعآوری شود.
انتهای پیام/
ارسال دیدگاه
مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0