سهم ۲٫۸درصدی ایران از ظرفیت صنعت پتروشیمی جهان
به گزارش رصد انرژی ، مرتضی شاهمیرزایی در حاشیه نمایشگاه بینالمللی ایران پلاست با بیان اینکه صنعت پتروشیمی صنعتی آیندهساز، ارزشآفرین و تحولساز برای دانشهای فرایندی و صنعت کشور است، اظهار کرد: این نمایشگاه مهمترین نمایشگاه منطقهای است و در دنیا دارای جایگاه ویژهای دارد.
وی با بیان اینکه ظرفیت تولید ۱۰ میلیون تن انواع محصولات پلیمری و پلاستیکی در کشور وجود دارد، تصریح کرد: با برنامهریزیهای شرکت صنایع ملی پتروشیمی تا پایان برنامه هفتم توسعه این رقم به بیش از ۱۸ میلیون تن میرسد، این نمایشگاه آوردگاهی برای همه تولیدکنندگان بخش بالادست که مواد پلیاتیلنی، پلیپروپیلنی و سایر پلیمرها و گریدها و انواع تولیدکنندگان پلاستیک است.
مدیرعامل شرکت صنایع ملی پتروشیمی با اشاره به این که در هجدهمین نمایشگاه بینالمللی ایران پلاست، حدود ۲۹۰ شرکت خارجی و بیش از ۵۰۰ شرکت خارجی حضور دارند، گفت: با دیپلماسی که در صنعت پتروشیمی انجام شده است، شرکتهای خارجی متقاضی برای حضور در این نمایشگاه افزایش یافت.
شاهمیرزایی ادامه داد: تولیدکنندگان طی چهار روز تازهترین دستاوردهای خود را در معرض عرضه متقاضیان قرار میدهند و اساساً ساختار و ظرفیت همرسانی میان شرکای صنعت پتروشیمی در اینگونه نمایشگاهها شکل میگیرد.
وی با بیان اینکه ایران پلاست یک نماد و الگو موفق اقتصاد ارزشآفرین ایرانی است، بیان کرد: بخشی از نمایشگاه به شرکتهای دانشبنیان و نوآوری که با تحقیق و پژوهش به دانش تولید قطعات تازه دست پیدا کردهاند اختصاص یافته تا محصولات و دانش خود را عرضه کنند.
مدیرعامل شرکت صنایع ملی پترشیمی با اشاره به اینکه یک درصد از جمعیت جهان در ایران است، افزود: هماکنون بیش ۲٫۸درصد از ظرفیت صنعت پتروشیمی جهان متعلق به ایران است درصورتی که ما پیش از انقلاب اسلامی در مجموع ۶ مجتمع پتروشیمی را با وابستگی به دیگر کشورها ساختیم، اما امروز این صنعت وابسته تبدیل به یک صنعت خودکفا در طراحی، ساخت، اجرا، نصب کالا و راهندازی شده است.
شاهمیرزایی با اشاره به اینکه هماکنون ظرفیت صنعت پتروشیمی حدود ۹۷ میلیون تن است، بیان کرد: با برنامهریزیهای فشرده تا پایان امسال این میزان از مرز ۱۰۲ میلیون تن عبور و تا پایان برنامه هفتم توسعه به حدود ۱۳۳ میلیون تن می رسد و از لحاظ تعداد محصولات، کیفیت و توان فناوری پیشرفت خواهیم کرد.
انتهای پیام/
ارسال دیدگاه
مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0