مشکل خوراک پتروشیمی هگمتانه حل می‌شود

برنامه‌ریزی برای رفع مشکل خوراک مجتمع پتروشیمی هگمتانه، وارد فاز اجرایی شده و به‌نظر می‌رسد پس از سال‌ها قرار است مشکل خوراک پایدار این مجتمع پتروشیمی حل شود.

به گزارش رصد انرژی ، شرکت صنایع پتروشیمی هگمتانه با هدف تولید PVC با ظرفیت 45000 تن در گرید های معمولی و 36000 تن گریدپزشکی نسبت به تاسیس کارخانه ای در کیلومتر 10 جاده تهران –همدان اقدام نمود. این شرکت در سال 1381 و با شماره ثبت 191630 بنام شرکت صنایع پتروشیمی هگمتانه در اداره ثبت شرکت های تهران به ثبت رسیده و در آبان همان سال جواز تاسیس کارخانه مزبور را دریافت نموده و از اوایل سال 1382 اقدامات اولیه آغاز و تا سال 92 ادامه داشته است که به دلایلی پروژه متوقف گردیده و مجددا در اوایل سال 1398 ادامه پروژه کلید خورد و در دی ماه 1399 به بهره برداری رسید.

پتروشیمی هگمتانه یکی از مجتمع‌های تولید کننده گرانول پزشکی با مصارف بیمارستانی در کشور است که به دلیل نداشتن مصوبه تأمین خوراک در زمان تأسیس و راه اندازی همواره در تأمین خوراک اولیه برای تولید دچار مشکل می‌شود.

حسن عباس‌زاده، معاون وزیر نفت و مدیرعامل شرکت صنایع پتروشیمی امروز دوشنبه (25 فروردین ماه) در جریان بازدید رئیس قوه قضاییه از مجتمع «صنایع پتروشیمی هگمتانه» همدان با هدف رفع موانع تولید و احیای این مجتمع ، درباره اقدامات صورت‌گرفته برای پایداری فعالیت این واحد صنعتی با قدردانی از حمایت‌های قوه قضاییه اظهار کرد: «در این چند روز تلاش کردیم موضوع تأمین خوراک این مجتمع را پیگیری کنیم. خوشبختانه با قراردادی که به زودی نهایی خواهد شد، امیدواریم زنجیره تولید این مجتمع با سرمایه‌گذاری‌های انجام‌شده تکمیل شود؛ به‌طوری‌که بتوانیم خوراک مورد نیاز را در همین استان تهیه کنیم.»

عباس زاده با اشاره به فراهم بودن زیرساخت‌ها گفت: «یک خط لوله تا این محل اجرا شده است و در صورت تکمیل، خوراک از داخل استان تأمین خواهد شد و دیگر نیازی به حمل آن از جنوب کشور با کامیون نخواهد بود. امیدواریم این موضوع به سرانجام برسد.»

مدیرعامل شرکت صنایع پتروشیمی تأکید کرد: «هدف ما این است که در بلندمدت واحد تأمین خوراک را در جوار همین مجتمع و در استان همدان احداث کنیم تا پایداری زنجیره تولید تضمین شود و مشکلاتی که در گذشته وجود داشت، دیگر تکرار نشود.»

وی با بیان اینکه دولت و شرکت ملی صنایع پتروشیمی ۳۵ درصد از سهام این پروژه را در اختیار دارند، افزود: «مابقی سهام در اختیار بخش خصوصی است و با همکاری شریک عمده پروژه، آمادگی داریم سهم خود را در احداث واحد خوراک‌آور تأمین کنیم. خوشبختانه شریک بخش خصوصی نیز برای سرمایه‌گذاری در این مسیر اعلام آمادگی کرده است.»

معاون وزیر نفت ، ابراز امیدواری کرد با شکل‌گیری این مجموعه و ادامه فعالیت‌ها، تصمیماتی اتخاذ شود که ثبات و توسعه پایدار این مجتمع مهم صنعتی را تضمین کند.

انتهای پیام/