حضور ۵۰ مهمان از ۱۵ کشور جهان در پانزدهمین همایش بینالمللی پتروشیمی ایران
به گزارش رصد انرژی ، پانزدهمین همایش بیناللمی صنعت پتروشیمی ایران فردا با حضور تمامی فعالان صنعت پتروشیمی کشور، صاحبنظران و اساتیدی از دانشگاههای کشور و مدیران نهادهای پژوهشی و مطالعاتی در مرکز همایشهای صدا و سیمای تهران برگزار میشود.
در این دوره از همایش، حدود ۵۰ مهمان خارجی از ۱۵ کشور جهان در قالب مهمان، سخنران، هیئتهای تجاری و هیئتهای عالی رتبه حضور خواهند داشت.
در همایش امسال، ۱۳ محور اصلی شامل که شامل چشماندازهای اقتصادی، فناوری و سیاسی پیش رو، کاربرد فناوریهای دیجیتال؛ فرصتها و چالشها ، توسعه زنجیره ارزش در بالادست و پائین دست، ظرفیتهای دیپلماسی و فرصتهای همکاریهای منطقهای و بینالمللی، فرصتهای صادرات محصولات و خدمات فنی و مهندسی ، مناطق ویژه اقتصادی و پارک های علم و فناوری، فناوری های توسعه یافته جدید، خوراک های جدید در دسترس ، فرصت های سرمایه گذاری و تأمین مالی، محیط زیست و رویکردهای سبز، جذب، استفاده و مدیریت کربن، مدیریت تأمین و مصرف آب و برق؛ چالشها و راهکارها و زنجیره تأمین و لجستیک، مورد بحث و بررسی صاحبنظران، فعالان و نخبگان صنعت پتروشیمی قرار میگیرد.
مرتضی شاهمیرزایی، معاون وزیر نفت رویکرد همایش پانزدهم IPF را علمی و کارشناسی دانست و گفت: تلاش میکنیم در فضایی کاملا” علمی و تخصصی چالشها و ظرفیتهای صنعت پتروشیمی از ابعاد مختلف بررسی شود تا فضایی برای ارتقای هرچه بیشتر صنعت پتروشیمی ایران فراهم شود.
همچنین، حسن عباسزاده، مدیر برگزاری همایش بینالمللی صنعت پتروشیمی در خصوص این همایش گفت: در این همایش بزرگ بین المللی، اندیشمندانی از نقاط مختلف جهان به عرضه تجارب و دانش خودشان خواهند پرداخت که بدون شک برای فعالان این صنعت مفید خواهد بود و مطالب عرضه شده در این همایش برای همه فعالان و دانش جویان، اساتید و صنعتگران این عرصه، ما را برای رسیدن به توسعه زنجیره ارزش و کسب فناوری های ارزشمند پتروشیمی کمک خواهد کرد.
برگزاری پانزدهمین همایش یبنالمللی صنعت پتروشیمی در شرایطی که دولت جدید تازه کار امور کشور را در دست گرفته و در شرایطی که در نقطه آغازین برنامه هفتم توسعه هستیم، با بیان چالشهای صنعت پتروشیمی و بهاشتراکگذاری دانش و تجارب در راستای دستیابی به ایدههای نوین حل مسائل، میتواند رویدادی موثر برای توسعه صنعتی و اقتصادی کشور باشد.
انتهای پیام/
ارسال دیدگاه
مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0