پایان ناترازی برق چه‌زمانی قابل تحقق است؟

مدیرعامل شرکت توانیر با بیان اینکه "در کوتاه‌مدت می‌توانیم تبعات ناترازی برق را کاهش دهیم و انرژی را به‌سمت بخش‌های مولد و اولویت‌دار هدایت کنیم"، گفت: پایان ناترازی برق تا پایان برنامه هفتم قابل تحقق است.

به گزارش رصد انرژی ، مصطفی رجبی مشهدی، مدیرعامل شرکت توانیر با اشاره به چالش ناترازی در صنعت برق کشور گفت: برطرف کردن کامل ناترازی برق در بازه زمانی شش‌ماهه یا یک‌ساله امکان‌پذیر نیست، اما در کوتاه‌مدت می‌توانیم تبعات آن را کاهش دهیم و انرژی را به‌سمت بخش‌های مولد و اولویت‌دار هدایت کنیم.

وی افزود: آینده بدون ناترازی برق کاملاً وابسته به تصمیمات و سرمایه‌گذاری‌های امروز ماست؛ اگر بتوانیم صنعت برق را برای سرمایه‌گذاران جذاب کنیم، به‌طور قطع تا پایان برنامه هفتم توسعه شاهد تعادل پایدار در تولید و مصرف برق خواهیم بود و پایان ناترازی برق تا پایان برنامه هفتم قابل تحقق است.

رجبی مشهدی با تأکید بر لزوم اصلاح الگوی مصرف برق گفت: الگوی مصرف در مناطق مختلف کشور متفاوت است؛ در مناطقی با اقلیم عادی مانند تهران، اصفهان و شیراز، الگوی مصرف در حال حاضر 200 کیلووات‌ساعت است که در تابستان به 300 کیلووات‌ساعت می‌رسد.

وی ادامه داد: باید تلاش کنیم مصرف را به زیر این عدد کاهش دهیم تا بتوانیم پایداری شبکه را حفظ کنیم.

سخنگوی صنعت برق همچنین با اشاره به برنامه‌های هوشمند توانیر در مدیریت مصرف و توسعه زیرساخت‌ها تأکید کرد: با مشارکت مردم و حمایت دولت، عبور از ناترازی نه‌تنها ممکن، بلکه قابل برنامه‌ریزی و تحقق‌پذیر است.

انتهای پیام/